Usynlig regulering

Konsultasjon og informasjon om usynlig regulering/aligners. Vi gjør en digital scan som viser deg før- og etterresultat, og du bestemmer da om du vil gjennomføre behandlingen (25.995,-)

Vi tilbyr tannregulering med usynlige skinner. Usynlig regulering, eller aligners som det også kalles, er et alternativ for deg som ønsker å endre tannstilling, rette opp skjeve tenner, ugunstig bitt eller lukke mellomrom mellom tennene. Skinnene er nesten gjennomsiktige, behagelige å ha på og enkle å rengjøre. De kan enkelt tas av og på. I en konsultasjonstime for aligners, vurderer tannlegen hvorvidt tennene kan reguleres. Vi gjør en digital scan av tennene der du kan se før- og etterresultat, og får mer informasjon om behandlingstid og betalingsalternativ. Konsultasjonstimen er uforpliktende og dersom du ønsker å gjennomføre behandlingen koster dette 25 995 kroner eller 2 295 per måned i tolv måneder.

En konsultasjonstime hos oss inkluderer:

Book time

Det finnes flere grunner til at noen ønsker å ha tannregulering.I noen tilfeller er det nødvendig, men i andre tilfeller er det mer et kosmetisk behov og et ønske om et litt finere smil. Har du skjeve tenner som plager deg kan tannregulering være noe for deg. Det er svært vanskelig for andre å se at du bruker skinner, selv på nært hold. Mange foretrekkerderfor skinner fremfor konvensjonell tannregulering med klosser. Behandlingstiden med usynlig regulering varierer utifra behandlingsbehov, men normalt tar behandlingen fra tre til ni måneder. Dette er noe du får informasjon om etter at vi har gjort en scan av tennnene dine.

Vi starter med å gjøre en undersøkelse av tenner og tannkjøtt for å utelukke sykdom. Vi tar røntgen av tennene for å se om du har friske forhold i kjevebenet. Tannlegen vurderer tennenes stilling og kjeveben for å se om du kan ha behov for en skinnebehandling. Hvis alt ligger til rette for behandling vil vi ta foto og scanne tennene som videre sendes videre for planlegging av behandlingen. Etter en uke får du en video tilsendt som viser hvordan behandlingsforløpet blir, samt bilder av nå-situasjon og forventet behandlingsresultat. Det er først da du trenger å bestemme deg for hvorvidt du vil gjennomføre behandlingen.

Når du og tannlegen er enig om behandlingsforløp setter vi opp time for å sette på reguleringen. Det er smertefritt og vi instruerer i hvordan du bruker skinnene og tar de av og på. Så planlegger vi neste kontroll som vil være fra tre uker etter du satt på skinnene. Underveis er det vanlig å komme på kontroll hver 4-6 uke, men dette avhenger din behandlingsplan.

Book time

Blid er en ny og moderne tannhelsekjede på Grünerløkka og Majorstua i Oslo. Vi fokuserer på å skape gode og trygge pasientopplevelser. Blid er åpent alle dager, har godt kvalifisere tannleger og tannpleiere og har faste og fornuftige priser. Blid er tannhelse på en ny måte. Velkommen!

© Blid AS 2021

  • Behandlinger
  • Om oss
  • Karriere
  • Spørsmål og svar
  • Fagartikler
  • Personvern
  • Tanntips