Om oss

Blid er tannhelse på en ny måte

Vi ønsket å skape en moderne tannhelseklinikk med fokus på å gjøre tannhelseopplevelsen mer tilgjengelig, enklere å bruke og rimeligere. Og selvfølgelig behandling av høy kvalitet.

Derfor har vi skapt Blid – et tannhelsetilbud med lange åpningstider mandag til søndag, digital og enkel timebestilling og fornuftige priser uten overraskende tillegg.

I tillegg har vi, sammen med fantastiske interiørarkitekter, designet en moderne klinikk der du kan slappe mer av.

 • Jeg ønsket å skape et tannhelsetilbud som jeg selv hadde lyst til å benytte meg av. Hvor jeg selv kunne bestille time når det passet for meg, og hvor jeg visste hva behandlingen skulle koste før jeg stod ved betalingsterminalen. Sammen med et fantastisk dyktig og engasjert behandlerteam er jeg glad for at pasienter endelig kan få oppleve hva et tannhelsebesøk anno 2021 bør være.

  - Ingrid Lange, Daglig leder i Blid

Vi tar vare på deg

Våre dyktige tannpleiere og tannleger brenner for god behandling. Blid sitt behandlerteam forstår viktigheten av tydelig kommunikasjon med deg som pasient, og tilstreber å gi veiledning og informasjon av høy kvalitet som en del av behandlingen. Vårt mål er at du skal føle deg godt ivaretatt og være best mulig rustet for å ta vare på egen munnhelse.

 • Jeg er lidenskapelig opptatt av tannhelse, og mitt mål er at hver eneste pasient skal gå ut døren med et smil om munnen vel vitende om at munnhelsen er godt ivaretatt.

  - Emilie Vågen, Klinikkleder ved Blid Bogstadveien

Dette kan vi hjelpe deg med

Blid tilbyr alle allmenne tannlegebehandlinger – fra undersøkelse og rens til rotfylling og fjerning av visdomstenner. I tillegg tilbyr vi usyling regulering, også kalt aligners, for deg som ønsker å endre på tannstilling. Les mer om alle våre behandlinger her.

Vi vet at mange blir overrasket over hva tannlegebesøket ender opp med å koste. Hos oss er alle typiske tillegg inkludert i prisen, og vi tar ikke ekstra betalt for eksempelvis bedøvelse, røntgen og hygienetillegg. Du skal kunne være trygg på hva sluttsummen blir når du er på behandling hos oss.

Hos Blid har vi direkteoppgjør med HELFO. Dersom du har krav på refusjon på din tannbehandling gir vi deg alltid informasjon om dette. Les mer om hvilke behandlinger som dekkes her.

 • I Blid brenner vi for å gi våre pasienter god og trygg behandling. Vi er opptatt av at du skal føle deg ivaretatt og få hjelp med dine behov.

  - Mina Attramadal, Tannlege i Blid

Lyst til å jobbe i Blid?

Er du tannpleier eller tannlege og ønsker å vite mer om mulighetene i Blid?

Sjekk ut våre karrieresider

 • For meg er det viktig at pasienten forstår hva vi gjør under behandlingen og får nødvendig kunnskap om egen tannhelse. Derfor er jeg glad for at behandler-team i Blid jobber tett sammen, slik at vi hele tiden kan ivareta pasientens behov på best mulig vis.

  - Line Bråten, Tannpleier i Blid

Blid er en ny og moderne tannhelsekjede på Grünerløkka og Majorstua i Oslo. Vi fokuserer på å skape gode og trygge pasientopplevelser. Blid er åpent alle dager, har godt kvalifisere tannleger og tannpleiere og har faste og fornuftige priser. Blid er tannhelse på en ny måte. Velkommen!

© Blid AS 2021

 • Behandlinger
 • Om oss
 • Karriere
 • Spørsmål og svar
 • Fagartikler
 • Personvern
 • Tanntips